De bästa fotbollsarenorna i Europa

Att besöka en fotbollsarena och titta på favoritlaget när de spelar match är en otrolig känsla olikt någonting annat. Det finns några fotbollsarenor som är mer omtyckta än andra och som ofta besöks av turister. Bland annat är Santiago Bernabeu i Madrid en av världens bästa arenor. Det är hemmastadion åt inga mindre än Real Madrid och många kända spelare har spelat på arenan. Den byggdes färdigt år 1947 och har varit lagets hemmaarena sedan dess. År 2003 röstades den fram som världens finaste arena.

Visste du att du kan spela på matchen samtidigt som du befinner dig på arenan? Väljer du ett casino utan registrering kan du enkelt lägga dina insatser på odds när du kollar på matchen. Det ger lite extra spänning utöver att se ett stort lag spela match och har du tur kan du dryga ut semesterkassan lite. Även Camp Nou i Barcelona är en arena som är populär, då det är FC Barcelonas hemmaarena. Men självklart finns det även andra arenor som inte är i Spanien att besöka.

Old Trafford

De bästa fotbollsarenorna i Europa

Old Trafford är Manchester Uniteds hemarena där namn som David Beckham spelat många matcher. Arenan har en helt egen tågstation och rymmer runt 75 000 besökare. Sedan den uppfördes 1909 har den både byggts om och expanderats och är en av de bästa fotbollsarenorna i Europa. UEFA har klassat den som en femstjärnig arena. Det är inte för inget som smeknamnet på arenan är The Theatre of Dreams, det är en ståtlig arena som även har en sektion för rullstolsburna besökare vilket är ett stort plus.

Signal Iduna Park

Även Signal Iduna Park i Dortmund har klassats som en femstjärnig arena av UEFA och det är här som Borussia Dortmund spelar sina hemmamatcher. Arenan uppfördes inför fotbolls-VM 1974 och kan ta emot över 80 000 besökare samtidigt. Den är i princip alltid full vid hemmamatcherna. Om du gillar Bundesliga och älskar Borussia Dortmund är det en otrolig upplevelse att besöka en match på den här arenan. Det är faktiskt den största fotbollsarenan i hela Tyskland. De tre arenor vi nämnt är bara ett fåtal av alla underbara fotbollsarenorna du kan besöka i Europa.